Известие

Collapse
No announcement yet.

156 савет отново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156 савет отново

здравеите!!!! и мен ме е обзела трапката за алфа ромео 156.все още нямам но ако даде господ може да си взема до края на годината.доста четох тук,може би от 10 дена , и сам преровил всичко по темата.насочил сам се кам 1.9 жтд 115 к.с..мисля че за мен този двигател ме удовлетворява напално.какво да ви кажа , влюбен сам в тази кола,освен че я санувам ,даже и за гаджето си не мисля толкова.не искам да задавам вече обсаждани вапроси, но единственото което ме притеснява е това с окачването.някои казват че за 2000 км. по нашите патища и се прецаква.знам че зависи какво купуваш и как караш.при положение че купиш добра кола и я пазиш и на година наварташ наи много 10 000км. колко щте ме изкара това ока4ване??????не е евтина подражката все пак и ако трябва в годината 2 пати предница да оправям направо се разубеждавам.не искам само за нея да работя и да се чудя как нафтичка да сложа да покарам.от 4 години имам друг автомобил,макар и не като алфата толкова нов и красив,и нея я правя но не давам такива суми и не правя доста често.споделете моля за тези километри при пазене на колата колко щте изкара аджеба това окачване?????знам че кеф цена няма, ама да я взема пак да стои в гаража .....

е ако караш като идиот през дупките то и танк ще се прецака, и тва че на ауди е по здрава предницата не е верно, след 94-94 всички коли са един дол дренки.... Така че всичко зависи къде караш и как....

Comment

наи накрая някои да отговори и да вдахне надежда на бадещтият алфист))))))) благодаря ти искренно.и аз имах такива предположения...

Comment

здравеите скоро водях тая обява за алфа 156 156 1.8 16v 144к.с за 5799 ЛВ
        http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
        и ми се стори доста подозрителна некои от форума да я виждал на живо

Comment

Първоначално публикувано от ONLY
          Алфата я продавам аз...
          ..а цената е такава защото я вкарвам директно с още девет коли в пакет..

Comment

Първоначално публикувано от raru
            Алфата я продавам аз...
            ееее ... развали ми монопола на цвета значи ....
            Аlfa Romeo 156 1,8 TS
            Fiat Bravo - 1,6
            Hyundai i20 - 1,2

Comment

Първоначално публикувано от blank_jack
              Първоначално публикувано от raru
              Алфата я продавам аз...
              ееее ... развали ми монопола на цвета значи ....
              405 A azzurro achille-номера на боята

син акрил

Comment

raru от каде е внесена алфата ако не е таина изглежда доста добре а за толкова малко пари е маи перфектна ако нема некои повреди

Comment

raru от каде е внесена алфата ако не е таина изглежда доста добре а за толкова малко пари е маи перфектна ако нема некои повреди
                  алфата е внос от Италия (милано),има вид-да,а относно повреди-аз и един км не съм минал с нея,само я запалих и я качих на камиона!Цената е такава,защото не минава през-2ра или 3-та ръка а е директен внос!Ако имаш интерес идваш и гледаш-ще ти обясня къде...

Comment

Working...
                  X